Punditokraterne på P1 II

For de af punditokraternes læsere, som interesserer sig for menneskerettigheder kan det nævnes, at undertegnede deltog i P1s program Agenda, hvor jeg debaterede hvilke udfordringer menneskerettighederne står overfor med advokat Sune Skadegaard Thorsen. Debatten tog bl.a. udgangspunkt i en ny bog udgivet af Institut for Menneskerettigheder, der ser Vesten - b.la. på grund af krigen mod terror og "nationalisme" - som den største trussel mod menneskerettighederne. En konklusion jeg langt fra er enig i, hvilket også fremgår af debatten.

3 Kommentarer

  1. Jeg tillader mig lige at linkdroppe den snart klassiske UN is Evil, der linker til nogle rimeligt gode artikler/essays: http://www.unisevil.com/ Alt i alt god weekend-læsning 🙂

  2. Ja mchangama, men det var godt nok meget lidt tid udsendelsen brugte på jer, det meste var om damen´s film, synd det ville have været mere relevant at i 2 kunne lave en diskurs om M.rettigheder og organitionen.

  3. Jacob Mchangama

    5. marts 2007 at 06:44

    Ad Per N: Der blev desværre (for mig) klippet et par saftige bider ud…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2019 Punditokraterne

Tema af Anders NorenOp ↑