Coase lever

Denne historie viderebragt fra 180 Grader vil næppe overraske Nobelprisvinderen, der lagde navn til Coase Teoremet.

3 Kommentarer

  1. Tænkte præcis det samme da jeg læste nyheden. Herligt med et aktuelt eksempel på det frie markeds evne til at allokere ressourcer effektivt (dog på en, med friheds-briller på, sørgelig baggrund).

  2. Er der ikke én, der gider forklare sammenhængen mellem nyheden fra 180 og Coase-teoremet (og måske også bare Coase-teoremet generelt), for os som endnu ikke kan kalde og cand.et-eller-andet?Mvh Erik

  3. Ad KofoedDen linkede wiki siger det ok:”…theoretical models demonstrated that, when transaction costs are minimized or nonexistent, the legal appropriation of liability diminishes in importance or disappears completely.” Og fortsætter:”In other words, parties will arrive at an economically efficient solution that may ignore the legal framework in place.”- hvilket synes at være tilfældet.Hvad jeg til gengæld ikke forstår, Kurrild, er overskriften på denne post.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2020 Punditokraterne

Tema af Anders NorenOp ↑