(endnu) Mere om FN og ytringsfrihed

Undertegnede var i aftes i DR Udland (23 minutter inde i udsendelsen) for at kommentere på et initiativ fra FNs såkaldt alliancefri stater. Disse stater har oprettet et center for “Menneskerettigheder og Kulturel Diversitet” i Teheran. Som man kan forestille sig er det ikke en styrkelse men derimod en indskrænkelse af ytringsfriheden dette center skal beskæftige sig med. De Alliancefri stater søger nu FN organisationen UNESCOs støtte til dette center, hvilket skal ses i sammenhæng med de alliancefri staters (ledet af de muslimske stater i OIC) bestræbelser på at relativisere ytringsfriheden i FNs Menneskerettighedsråd, som vi har behandlet indgående på denne side. 

 

6 Kommentarer

  1. Pelle Lauritsen

    14. april 2008 at 11:28

    Hvis man ikke er interesseret i Italiens valg eller tog i Indien, kan man med fordel flytte slideren til 22:00

  2. Jeg synes du gør et godt og nyttigt arbejde. Menneskerettighederne er for vigtige til at blive udvandet af diktaturstater.

  3. Jeg må tage hatten af, Jacob!

  4. Det var glimrende, Jacob. Det er svært at trænge igennem alle plusordene om dialog og forståelse, men jeg synes, at det lykkedes.

  5. En gang til tak til Jakob for en god indsats. Og så er jeg nok den alder, hvor netop ord som dialog og forståelse har sådan lidt karakter af ‘Been there, Done that’. De minder lidt for meget om de ritualiserede krav om dialog, konstant svævede under den kolde krig. Men når man kikker tilbage på østblokken, så kan man sige hvad var det at forstå, og hvad var der egentlig at snakke om

  6. Glimrende Jakob.Herligt at der er enkelte folk med adgang til medierne, der vil skære igennem alle de tomme plusord.Men jeg savner stadigvæk at dit budskab bryder gennem muren, således at nogle politikere skal forholde sig til det , f.eks. det radikale venstre der jo ellers top-hykler om menneskerettigheder og FN, hver gang der er en mikorfon i nærheden. Hvad siger de til din kritik ?Er der kun tavshed ?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2020 Punditokraterne

Tema af Anders NorenOp ↑