Reagan’s legacy

Faldt over denne overskrift på NYT:

A bold plan sweeps away Reagan’s ideas

Tja, nu skal man jo tage meningsmåling mindst lige så useriøst som MSM og deres news/views-analyser, men disse målinger fra Rasmussen er da underholdende (i hvert fald set fra denne blogs side):

En måling foretaget i oktober 2008 og igen i 2009 viser, at 59 pct. var enige i Sct. Reagans bemærkning fra tiltrædelsestalen:

Government is not the solution to our problem; government is the problem.

Og så er der denne her lille juvel:

Voters strongly agree with the perspective that “No matter how bad things are, Congress can always find a way to make them worse.” Fifty-eight percent (58%) share that view, and only 26% disagree.

Sunde instinkter og grund til optimisme ud over, at det snart er weekend.

2 Kommentarer

  1. Apropos Reagan, så har Berlingeren i dag en kommentar på debatsiderne af Michael Böss, omhandlende Fracis Fukuayma’s analyse. Det er ikke ligefrem Reagan der lader til at være helten i den fortælling. Tværtimod er der socialdemokratisk velfærdsstats-tankegang så det basker.Det er lidt svært at skelne mellem hvad der er den amerikanske professors analyse og hvad der er Michael Böss’s, men i det konkrete indlæg er det ikke ligefrem argumentation der er sat i højsædet. I stedet er det højtidelige udsagn om der har spillet fallit, noget der er absolut nødvendigt osv, men hvad disse udsagn baseres på er ganske uklart.

  2. the truth and nothing but the truth so help me…:-)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2020 Punditokraterne

Tema af Anders NorenOp ↑