Nyt nummer af Ekonomisk Debatt

Femte nummer i år af det fine, svenske økonomitidsskrift Ekonomisk Debatt er nu på gaden. Som altid er der interessante artikler om forskellige emner. I dette nummer er der således en kortlægning af fremragende økonomiforskning i Sverige, en artikel om det anspændte forhold mellem økonomen Bertil Ohlin og Dag Hammarskjöld, der senere blev FN’s generalsekretær, og et perspektiv på den svenske boligpolitik. Sidstnævnte ligner på mange måder den danske og diskussionen burde derfor også være af interesse for folk her i landet. For mit vedkommende er Berger og Enflos artikel om infrastrukturpolitik og regional udvikling dog højdepunktet, men som altid er Ekonomisk Debatt, der redigeres så glimrende af Niclas Berggren og Therese Nilsson, relevant og spændende. Absolut anbefalet!

1 Kommentar

  1. Tack, Christian. Notera att artikeln av Anders Björklund, om nationalekonomisk toppforskning i Sverige, också innehåller en jämförelse med Danmark.

Skriv et svar

© 2018 Punditokraterne

Tema af Anders NorenOp ↑