Reality check

Hermed, foranlediget af sidste uges bomber i London, en multiple choice quiz, hvor éns svar samtidigt siger noget om … så meget andet:

Q: Hvorfor detonerede terroristerne kun fire almindelige bomber og ikke en atombombe?*

Her er fire svarmuligheder:

A1: De er kun lidt sure på Vesten; at anvende en atombombe ville ligesom være lidt for ekstremt.

A2: De er overbevist om, at hvis de kun bruger moderat morderiske angreb (f.eks. med 1 – 4.000 ofre e.l.), vil man sagtens kunne tale om tingene bagefter. I virkeligheden vil de bare leve i fred med alle.

A3: De ønsker ikke at ramme uskyldige (altså andre end dem, der jo desværre nødvendigvis bliver ramt).

A4: Af én eneste årsag: De havde ikke atombomben (endnu).

* Første halvdel af sætningen kan evt. erstattes med "… fløj de kun fly ind i bygningerne i stedet for at detonere …", eller hvad der nu er den dagsaktuelt relevante mulighed.

1 thoughts on “Reality check

  1. publikum

    DG skrev:(For eksempler på, hvad en rigtig krig mod terror kunne indebære, sehttp://www.olimu.com/WebJournalism/Texts/Commentary/RealWarOnTerror.htm).Amerikanske bombardementer af de første spæde tiltag på frie arabiske medier? Henrettelsen af mexicanske grænseoverløbere direkte på grænsen, og fire års fængsel for at associere med disse? 25 års fængsel for den offerløse forbrydelse at handle med narkotika og ikke at have sine statsuddelte hundetegn i orden?Jeg troede, dette var en blog, hvor frie markeder og frie mennesker blev diskuteret…

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.