Pressen om os

Sporadisk indsamlede presseklip tilbage fra 2006 (dengang blogging var helt nyt og moderne).

[Punditokraterne er] Danmarks mest kvalificerede politiske blog…

— Dagbladet Politiken, oktober 2006

[At] få meningsdannere og journalister til at læse, viderebringe og deltage i den politiske debat er i høj grad lykkedes for den liberalistisk orienterede blog punditokraterne.dk…

— Ugebrevet Mandag Morgen, april 2007

Et mere gennemarbejdet bud på en decideret politisk blog i polemik med sin omverden, er den fritænkende Punditokraterne.dk … Punditokraterne er … forsamlet for at skyde med meget liberale, verbale skarpskud. En velargumenteret og belæst flok, der stadig savner kvalificeret modstand fra deres politiske modfløj.

— Dagbladet Information, februar 2006

[På] et år har tre professorer og en gruppe yngre akademikere skabt en populær weblog, hvor ny forskning politiseres og diskuteres med en borgerlig liberal vinkel. Lixtallet og abstraktionsniveauet er højt, men det er besøgstallet også. … det nye hotte sted for politisk interesserede, som gerne vil inspireres eller provokeres af indlæg og diskussioner, udtænkt af borgerligt liberale hjerner.

— Altinget.dk, marts 2006

Punditokraterne er ikke kun seriøs – den kan tillige være polemisk skarp.

— Berlingske Tidende, august 2006

Nu melder en ny borgerlig-liberal weblog sig på nettet, styret af en række markante debattører … På hjemmesiden med det lidt højtidelige navn … kan man få serveret alternative nyheder med liberal vinkel. Det vil sige kritisk over for offentlig regulering og høje skatter.

— Weekendavisen, april 2005

[Den] yderst agtværdige blog, Punditokraterne, der på nettet afspejler forestillingerne i den liberale del af den danske intelligensia. Deres grundlæggende synspunkt er vist nok, at det næppe er hensigtsmæssigt, at staten inddrager omkring 60 pct. af folks indkomster til rundtosset omfordeling.

— Egon Balsby i Berlingske Tidende, april 2007

Jeg læser den kloge »Punditokraterne« og den seriøse og skrappe »Uriasposten«. Begge er fremragende og seriøse blogs.

— bloggeren Johan Espersen i Berlingske Tidende, august 2006