Updates

Det er måske ikke fair at hakke på Berlingske så ofte. De gør for det meste et godt arbejde på at skabe den alsidighed i MSM, som deres erklærede borgerlige grundsyn forpligter dem til.

Som det fremgår af denne amerikanske artikel, er det ikke kun journalisterne på Berlingske, der har lidt svært ved at gengive Wilsons indsats i den såkaldte Plame-sag, nemlig at han i sin rapport før krigen faktisk bekræftede Iraks forsøg på at skaffe uran fra Afrika, hvilket han behændigt undgik at nævne i sin kritik af regeringens “vildledning” efter krigen.

Det kan gå for hurtigt, også i bloggosfæren. Jeg har i tilknytning til min posting om Michael Yon bemærket, at valget i Irak om forfatningen gik, som vi havde gættet. Det er lidt for hurtigt. Bemærkningen angik gæt nr. 1 og 3, som angår de forhold, der beskrives i Yons reportage. Gæt nr. 4 betragter jeg som rigtigt, selvom medierne herhjemme nu mest fokuserede på den nyfødte lille prins. Gæt nr. 2 om forfatningens vedtagelse er derimod ikke afgjort endnu; faktisk har to provinser efter det oplyste stemt nej, så det er fortsat usikkert.

1 thoughts on “Updates

  1. Christian

    Dagens Ritzau:”Den hemmelige agent var gift med en tidligere ambassadør, som afslørede, at Det Hvide Hus løj om sine beviser for Iraks masseødelæggelsesvåben.”Ritzaus annonyme analyser og ‘nyheder’ gengives i stort set alle aviser ud over at de uredigeret spammer avisernes netsider.Her er det f. eks fra Jyllands-Posten

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.