Filmfolk med et budskab

Vi søger altid at give jer, hvad MSM ikke kan eller vil.

Den 16. august kunne den australske avis Herald Sun fortælle, at australske Nicole Kidman sammen med ca. 80 andre fra filmmiljøet i Hollywood havde indrykket en helsides annonce i LA Times med et politisk budskab. Blandt de andre underskrivere var Michael Douglas, James Wood, Bruce Willis, William Hurt og instruktører som Ridley Scott, Michael Mann og Sam Raimi.

En søgning på Infomedia viser overraskende, at det ikke har været omtalt i danske medier. De plejer ellers at være meget interesserede, når det udsnit af menneskeligheden, som består af filmskuespillere, udtaler sig politisk. Men ikke denne gang. Der må vel være noget galt med budskabet. Døm selv:

It specifically targets “terrorist organisations” such as Hezbollah in Lebanon and Hamas in Palestine.

“We the undersigned are pained and devastated by the civilian casualties in Israel and Lebanon caused by terrorist actions initiated by terrorist organisations such as Hezbollah and Hamas,” the ad reads.

“If we do not succeed in stopping terrorism around the world, chaos will rule and innocent people will continue to die.

“We need to support democratic societies and stop terrorism at all costs.”

A who’s who of Hollywood heavyweights joined Kidman on the ad.

Læs resten af artiklen her.

5 thoughts on “Filmfolk med et budskab

 1. NRJ

  Jens, terror eksisterede også før krigene i Irak og Afghanistan. Disse barbarer finder altid en undskyldning og skulle de løbe tør, kan de altid falde tilbage på den gode gamle kending: staten Israels eksistens!

  Svar
 2. Jens T

  Ja, men det er jo Vestens imperialistiske krige mod Irak og Afghanistan, der giver terrorbevægelser som Hamas og Hizbollah en undskyldning for at dræbe uskyldige mennesker. Det er krig som sådan vi skal være imod.

  Svar
 3. Rackne

  Nu vi er ved kunstnere der giver udtryk for holdninger, som vi ikke er så vant til fra den kant, kunne man her på bloggen måske også omtale Kristian von Hornsleth, der netop har været i DR2’s Deadline. I hans nyeste projekt har han givet mere end 300 fattige afrikanere en ged eller en gris hver – på én betingelse: De skulle ændre deres efternavn til “Hornsleth”.Når man lever i en landsby uden dyr har folk andet at bekymre sig om end hvad de hedder til efternavn. Men disse mennesker greb en chance og har nu byttet det værdiløse til det værdifulde, “på frimarkeds-maner”, som Hornsleth udtrykte det (det er lige så man får tårer i øjnene).Naturligvis var Mellemfolkeligt Samvirke ude med riven, og sagde, at Hornsleth var “tæt på grænsen” til det uanstændige, da afrikanerne ikke kan overskue, hvad de har sagt ja til. Nej vel? Hvem skulle da også have lyst til at bytte sig til noget så ubrugeligt som en levende gris, når man nu kan gå ned i supermarkedet og hente svinekammen direkte op af kølemontren? Så er det meget mere nærliggende at tro, at de stakkels afrikanere er blevet overlistet af den hvide mand.

  Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.