Ugens citat: Peggy Noonan om Bush & State-of-the-Union

Den tidligere præsidentielle taleskriver Peggy Noonan fabulerer i sin ugentlige WSJ-klumme over, hvordan det mon i disse dage går med skrivningen af Bushs State-of-the-Union tale til kongressen onsdag, og hun nærmer sig et eksistentialistisk øjeblik:

"The small things are overthought. The big things are underthought. This is the way of government."

Resten af klummen er her.

1 thoughts on “Ugens citat: Peggy Noonan om Bush & State-of-the-Union

  1. Henrik Ø. Breitenbauch

    Fin klumme – fabulerer er vist det helt rigtige tillægsord. Observationen er så lige i øjet til gengæld :-)På Dansk Institut for Militære Studier – som åbner officielt i morgen, onsdag – har vi en blog, som tilfældigvis også beskæftiger sig med SotU på forhånd, så jeg plugger lige skamløst både blog, site og den konkrete post. Hvis det er ok, selvsagt!

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.