4 thoughts on “180grader og public service

  1. Lene

    Mr. Law skrev:”Men den objektive nyhedsformidling findes ikke. Alt afhænger af øjnene, der ser. Hvilke nyheder, man vælger at omtale, hvilke kilder man vælger at undersøge, hvilke spørgsmål man stiller, de ord man vælger, og hvordan man redigerer det samlede materiale. Alt reflekterer den subjektive indstilling.”Kunne ikke være mere enig. Det der så bliver tilbage er, at der er “regler” for HVORDAN kilder kan bruges og ikke misbruges. Nogle af dem kunne journalister generelt godt trænge til at få genopfrisket (hvis de da nogen sinde er blevet præsenteret for dem)Til gengæld går jeg i stigende grad ind for, at det er tydeligt for læseren fra hvilken position, man skriver. Kun herved kan man vænne folk til at selv at forholde sig reflekteret til de nyhedsfortællinger, som man præsenteres for.Engang “troede” jeg også på DR – nu foretrækker jeg, at der er flere valgmuligheder, så brudfladerne synliggøres mere.I den forstand kan jeg også kun hilse 180 grader velkommen i medielandskabet. Her ved man i det mindste præmisserne for, hvad man har at gøre med.Lene

    Svar
  2. Jan

    Den er da læst for længst.180 grader er hurtigt blevet uundværligt. Dejligt at punditokraterne også bidrager lidt.Kan I ikke få RSS Feeds til at køre igen?

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.