Velkommen til Erik Winther Paisley som skribent på Punditokraterne

Vi kan med fornøjelse byde Erik Winther Paisley velkommen som skribent på Punditokraterne.erik

Erik har i det seneste år gjort sig bemærket med en række avisindlæg om konservatismen i Danmark, hvis selvopfattelse og berettigelse han har draget i tvivl, samt socialpolitikken, hvor han har kritiseret velfærdsstatens behov for overvågning. Tidligere har han blandt andet skrevet til det konservative årsskrift Critique og oversat en bog om Kofoeds Skole og dansk socialpolitik.

Erik Winther Paisley er bachelor i antropologi fra Københavns Universitet, med valgfag i Kina- og mellemøststudier, og kandidatstuderende i antropologi ved Aarhus Universitet. Han er derudover alumne fra CEPOS Akademi, den liberale amerikanske tænketank Institute for Humane Studies og tidligere student ved Helsingfors Universitet i Finland.

Privat ernærer han sig, foruden som oversætter, som konsulent inden for markedsanalyse- og research, senest hos en større mediegruppe i London. Han er for nylig vendt hjem for at arbejde på sit speciale, en antropologisk beskrivelse af den kryptografiske valuta Bitcoin.

2 thoughts on “Velkommen til Erik Winther Paisley som skribent på Punditokraterne

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.