Forskning og fakta om fred og frihed

Den amerikanske samfundsforsker, professor R.J. Rummel har i en lang årrække forsket i sammenhængene mellem på den ene side frihed (personlig, økonomisk og politisk) og på den anden side krig, folkemord og politisk vold. Han har længe haft websitet “Power Kills”, hvor han har placeret en lang række af sine arbejder og datasamlinger, men har nu også lanceret bloggen “Freedom’s Peace”. Begge er et besøg værd, hvis man er interesseret i empirisk orienteret forskning, der overvældende bekræfter, at frihed er godt for de fleste ting i livet.

3 thoughts on “Forskning og fakta om fred og frihed

  1. PEACE QUEEN

    Hejsa…=) vi har om frihed og fred i skolen….HMM… håber der er noget der kan bruges…. = 0 Peace 4-ever

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.