Punditokrater og andet godtfolk

Vores med-punditokrat Mikael Jalving var fredag i P1 hos Poul Friis for at diskutere lighed/ulighed (lyt her).  Aftenen før var CEPOS’ Martin Ågerup og Mads Lundby Hansen overalt på DRTV–d.v.s. henholdsvis i Debatten og Deadline.

1 thought on “Punditokrater og andet godtfolk

  1. Peter Kurrild-Klitgaard

    Iøvrigt er dagens Berlingske fyldt med fornuftige synspunkter.Eks-Punditokraten Mikael Bonde Nielsen den primært interviewede i Berlingske Søndags store artikel, “Manden de kaldte liberalist”, om Anders Fogh Rasmussen og liberalisme. Se her:http://www.berlingske.dk/grid/kultur/artikel:aid=632208I samme avis har filosoffen Henrik Gade Jensen en fin kronik, der dels viser, hvor ukontroversielt Eva Kjer Hansens udtalelse egentlig er, og dels hvor meget Grundtvigs ord om ulighed fejlfortolkes (http://www.berlingske.dk/grid/kronikker:aid=632216).Endelig har Klaus Rothstein lige under kronikken en fin og retsindig kommentar til, hvor meget Eva Kjer Hansens udtalelser er blevet fordrejet.Ovenpå læsning af disse tre artikler var der måske nogle, der burde være flove over deres egen adfærd (eller mangel på samme) de seneste dage.

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.