Farvel til Arthur Seldon

Arthur Seldon – en af Englands mest fremtrædende (klassisk) liberale profiler – oplevede “det lange sigt” for et par dage siden. Seldon var bl.a. en af nøglefigurerne bag den indflydelsesrige tænketank Institute of Economic Affairs, som på mange måder var en inspirationskilde for Thatchers regeringer. Interesserede kan læse mere her.

1 thought on “Farvel til Arthur Seldon

  1. Peter Kurrild-Klitgaard

    Tak til “Stan the Man” for dette gode link. Jeg havde lejlighed til ved et par lejligheder at høre manden tale, og selv om han helt bogstaveligt ikke var en orator af den gængse type, så var han, hvad angår vid og logik og indsigt noget af det bedste, som næsten kun England kan præstere. TechCentralStation har i dag en artikel om manden (http://www.techcentralstation.com/102405C.html), og heri henvises der bl.a. til et nyt website til ære for ham, der i den grad var en klassisk liberal (http://www.arthurseldon.org/).

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.