Bernanke er ingen Miers …

Det kan godt være, at han ikker er nogen Greenspan (f.eks. ligner han ikke Master Yoda), men de første spæde reaktioner på præsident George W. Bushs nominering af Dr. Ben Bernanke fra Princeton til ny formand for Federal Reserve Bank tyder på, at han heller ikke er nogen Harriet Miers.  Tag f.eks. Arthur Laffer, faderen til den famøse og infamøse Laffer Kurve, som Wall Street Journal citerer således:

“[He is] about the perfect choice for the job. He subscribes to our view of the world — stable prices, free trade, and low tax rates.”

Tyler Cowen siger, han er en stor økonom og et “excellent valg”, mens AustrianEconomists’ Pete Boettke (som selv er en virkelig flink fyr) siger, at Bernanke is “a genuinely nice guy”.  Well, hvis det er godt nok til Art Laffer, Tyler Cowen, Pete Boettke …

PS. Boettke har faktisk et par lidt mere skeptiske ord med på vejen.

1 thoughts on “Bernanke er ingen Miers …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.