Hvem sagde hykleri…

De bemærkelsesværdige og frihedselskende egyptiske blogs www.egyptiansandmonkey.blogspot.com og www.freedomforegyptians.blogspot.com (der er blevet lidt af et tilløbsstykke for danskere inklusiv en del trofaste læsere af Punditokraterne), kan nu afsløre, at den egyptiske avis Al-Faqr, i oktober 2005 optrykte de i JP-bragte tegninger af Mohammed til larmende tavshed i hele den muslimske verden.

 

Noget tyder på, at vanviddet vi ser i den muslimske verden har mere karakter af centraliseret dirigisme end spontan (u)orden…

 

11 thoughts on “Hvem sagde hykleri…

 1. Per

  Jacob, tak for denne. Link og billeder er på vej til Jyllands-Posten. Dette er sprængstof, hele komplottet bryder sammen.

  Svar
 2. Jacob Mchangama

  Jeg var måske lidt for hurtigt ved tasterne, bloggosfæren (Gateway) havde naturligvis opsnappet dette, men for mig (og det meste af DK?) er det nyt.

  Svar
 3. Poul Højlund

  Godt fundet.Nu begynder mønstret at træde tydeligere frem, og måske får mit gamle spørgsmål om 118 – eller en modernisering af 118 – igen relevans.Se også National Review Online, hvor Lorenzo Vidino (senior terrorism analyst at the Investigative Project [?])har en interessant og præcis gennemgang af det, der stadigt tydeligere liger et plot mod Danmark. Her lidt fra hans beskrivelse af Abu Labans netværk og bedrifter:”In the beginning of the 1990s, in fact, several leaders of the Gamaa escaped the long arm of the Egyptian mukhabarat and relocated to Europe. Copenhagen became the new hometown of two of the group’s leaders, Ayman al Zawahiri, currently serving as Osama bin Laden’s right-hand man, and Talaat Fouad Qassimy. From the quiet of the Scandinavian capital, the men published Al Murabitoun, the Gamaa’s official publication. Abu Laban worked as a translator and distributor of the publication, which glorified the killing of Western tourists in Egypt and urged the annihilation of Jews in Palestine. Then Abu Laban worked closely with Said Mansour, a Moroccan man currently charged in Denmark for running a publishing house that distributed jihadi material.”http://www.nationalreview.com/comment/vidino200602060735.asp

  Svar
 4. Poul Højlund

  Det måtte jo komme! Berlingske henviser nu til en site, der på alle danskeres vegne siger undskyld for JyllandsPostens barnagtigheder.http://www.anotherdenmark.org/letter Den bløde velmenende politisk korrekte humanisme slår til igen. Knæfaldet for islamismen kan dårligt blive større. “Chease for Pease”! Jeg håber, at mange punditokrater vil benytte deres kanaler til at rede tingene ud. Man kan eventuelt genbruge parolen “Not in my name”! Selv har jeg siden i går aftes forsøgt at få såvel JP som DR til at tage fat på historien om al Fagr’s print af tegningerne 17. oktober. Indtil videre intet held. Jeg undrer mig, – det er som om man ikke vil forstå, at ikke blot vi, men hele verden er blevet snydt, så vandet driver.

  Svar
 5. Niels A Nielsen

  “Jeg var måske lidt for hurtigt ved tasterne, bloggosfæren (Gateway) havde naturligvis opsnappet dette, men for mig (og det meste af DK?) er det nyt.”Din kommentar til dit eget fine fund giver mig anledning til sige, at det er en stor fordel ved blogosfæren, at informationerne bliver gentaget hos flere. Informationsværdien ville falde, Det er jo umuligt at holde sig orienteret alle steder.I øvrigt lader det til, at Khader har fået nogle rigtig fine folk frem i lyset. Tak skal han have.http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3546912:fid=11326/

  Svar
 6. F. E. V. Estrup

  Fra http://www.anotherdenmark.org;”Disclaimer: Hilsner der ikke lever op til sidens formål om skabe tolerance og respekt, vil ikke blive offentliggjort. anotherdenmark.org”Er der altså tale om et helt andet Danmark, end det jeg kender?

  Svar
 7. Jens Torfing

  Hej Jacob MHvordan fandt du de muslimske sider og har du flere af samme karakter? De er meget interessante fordi de viser at vi har “venner” i den arabiske verden./Jens

  Svar
 8. mads sand

  GÅ IND PÅ MEMRITV.ORGHer findes videoklip med blandt andet Al-Qaeda lederen Ayman Al-Zawahiri, på hvis hoved der er sat en pris på 25 mio. USDollar. Og for hvem vor egen Abu Laban i mange år var ansat som tolk, just inden han kom til Danmark. Hvilket også er grunden til at Abu Laban ikke var med på rundrejsen til Egypten, der, som i Saudi arabien er Laban nemlig forment adgang.

  Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.