Husk én ting

I forbindelse med nyt job på Berlingske bliver jeg desværre nødt til at stoppe som Punditokrat, selvom jeg har nydt at være en del af det liberale tæskehold siden bloggens premiere sidste år. Blandingen af lærde og overraskende og humoristiske poster er det, der giver bloggen energi, må den fortsætte med uformindsket styrke i lang tid endnu!

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til Kurrild for at invitere mig indenfor samt til de mange læsere og kommentatorer, der hver dag har gjort det til en fornøjelse at klikke ind og se, hvem der nu fik tæsk. Jeg ønsker alle bidragydere al mulig held & lykke fremover. For husk: Den liberale idé overlever kun, hvis tilpas mange forsvarer den i ord og handling. Ikke alene, når det går godt; endnu mere, når det går dårligt.

10 thoughts on “Husk én ting

 1. MrSoprano

  Tak for mange underholdende indlæg, skarpe iagtagelser og gode boganmeldelser.Held og lykke.

  Svar
 2. Morten A. Schultz

  Denne hjemmeside er hermed fattigere! På den anden side er Tanten vel rigere – hvilket så absolut var på tide!!!

  Svar
 3. Kimpo

  Tanten er i krise. Også en identitetskrise. Er pt næppe en borgerlig avis.Lad os håbe den kvikke jordbundne borgerlighed fra MJ kan genoplive det efterhånden kulturadikalt stinkende lig.

  Svar
 4. David Pontoppidan

  Tak for en masse gode og interessante indlæg på punditokraterne – de vil blive savnet!Jeg glæder mig til gengæld til at se Berlingske blive konfronteret med borgerligt-liberale tanker. Det savner de. God vind fremover!Mange hilsenerDavid Pontoppidan

  Svar
 5. Niels A Nielsen

  Niels Nogenlunde og hans rollator af en avis trænger sandelig også til æselspark eller to. Lad pænheden fare i ånden fra Groft Sagt, MJ.Gode tanker og forventninger om en bedre avis.

  Svar
 6. Christian

  Held og lykke herfra. Der er for meget Poul Høi over Berlingske Tidende. Den er dårligt nok til at skelne fra Politiken og Information og det er blevet værre den seneste tid.

  Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.