CEPOS blog

Vores gode venner hos den bedste nyskabelse i det danske politiske miljø i mange år har åbenbart masser af fritid på hænderne … Så de er nu også entret blogosfæren med deres egen blog.  Velkommen til CEPOS Blog.

3 thoughts on “CEPOS blog

  1. US

    Om der er tale om en “blog” eller ej skal jeg ikke tage stilling til, men uden (mulighed for) kommentarer vil den næppe få nogen særlig indflydelse på langt sigt.Hidtil har Cepos-folkene da været gode til at tage staven op og debattere, når man har sendt noget afsted. Og det er vel også i det lange løb sådan man fremmer liberalisme og frihed – gennem åben debat og argumenter. Så selvfølgelig skal der da være mulighed for at kommentere på indlæggende. Om så skribenterne svarer på indvendinger og/eller kommentarer må de selv om – det er en helt anden sag.

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.