Opus lever

Der er sikkert nogle tegneseriefreaks, som udmærket ved det, men for alle vi andne, der er lidt sløve i opfattelsen, er her en god nyhed:

Opus lever og har det godt.

Jeg sigter naturligvis til tegneserien om Opus og hans venner, der er tegnet af Berkeley Breathed. Vi har omtalt den for længe siden i denne posting (der er dateret 1960, hvilket enten betyder, at vores blog var en af de aller første på nettet, eller at vores dateringssystem er lige så troværdigt som Dan Rather og CBS 60 minutes).

Som bekendt er Breathed en habil tegner med en udsøgt evne til at kommenterer tidens politiske dårligdomme. Efter min smag langt bedre (fordi den er mindre frelst) end Doonesbury. Det er sigende for det politiske miljø i medierne herhjemme, at serien er så godt som ukendt.

Denne gang har Breathed lavet en stribe, som var for stærk for Washington Post, se nærmere hos Volokh, der undrer sig såre.

Pyt med det, bare Opus har det godt.

2 thoughts on “Opus lever

  1. Limagolf

    At WP ikke ønsker at bringe denne meget tamme stribe (sammenlignet med f.eks den uforlignelige Jesus and Mo), siger jo alt om en politisk korrekt mainstream-kultur, der er kørt fuldstændigt af sporet, især i den angelsaksiske verden.En trist konstatering i disse dage, hvor det trækker op til en svensk Muhammed krise./Limagolf

    Svar
  2. Torsten

    Ja, Opus lever. Men hvad sker der for punditokraterne? Synes at aktiviteten på bloggen er gået meeget ned, her på det sidste. Lidt ærgerligt, da det i sidste ende kan betyde at man ikke gider tjekke stedet.

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.