8 thoughts on “Adieu til en tante

 1. Morten

  Tante har tabt sine tænder, og hun kan ikke huske hvor. Hun kan heller ikke huske, at hun engang var borgerlig. Nu kan vi kun se til, mens naturen går sin gang. Det er til at græde over.

  Svar
 2. Niels Bollerup Andersen

  Fint indlæg af Cordua. Jeg er enig, og hvor er det da bare en skam. Udover kulturstoffet som jeg generelt synes er godt i berlingske, er Groft Sagt det eneste, jeg gider læse.

  Svar
 3. ML

  Det er godt nok ekstremt, hvor lidt Berlingske beskæftiger sig med Jylland. Jeg bor selv i hovedstaden, men min jyske baggrund gør, at jeg ikke kan tage avisen seriøst. Jeg vil blive klogere, når jeg læser en morgenavis. På verden. Men også på Danmark. Jeg vil også vide det, hvis Hjørring Kommune gør noget begavet. Eller dummer sig. Eller hvis forskere i Århus opdager noget. Eller ikke opdager noget overhovedet.

  Svar
 4. Niels A Nielsen

  End ikke Mr Law kan vist efterhånden finde på undskyldninger for at klynge sig til sit abonnement 😉 Det er den lokale avis, siger du? Kan du så ikke nøjes med http://koebenhavneravisen.dk/ ?Den har oven i købet den fordel, at den er gratis. Og måske den nostalgiske endog kan fornemme en snert af tantens lugt i den – liglugten mener jeg 😉

  Svar
 5. Henrik

  Det er ikke kun jyder der vil vide hvad der sker udenfor København. Hey der er også noget der hedder herlev, gladsaxe, gentofte etc. I berlingeren er det kun københavn og københavn.

  Svar
 6. Obecalp

  Groft Sagt er en væsentlig årsag til, at jeg abonnerer på Berlingske Tidende – uden deres kradse og humoristiske polemik sammen med morgenkaffen, synes Magasin en anelse mere “grå”. Og kunne man så ikke blot nøjes med at læse blogs og internetaviser for at få det daglige nyhedsoverblik?Desuden er Knudsens ledere usandsynligt ringe (og lidet borgerlige). Måske er det på tide at droppe Danmarks eneste “borgerlige” avis.

  Svar
 7. Magnus

  “Desuden er Knudsens ledere usandsynligt ringe (og lidet borgerlige). Måske er det på tide at droppe Danmarks eneste “borgerlige” avis.”Hvis “Groft Sagt” var grunden til at holde avisen så kan du lige så godt droppe den nu, inden du bliver alt for skuffet. For avisen er vel lige så “borgerlig” som regeringen nu om dage…

  Svar
 8. Magnus

  “Desuden er Knudsens ledere usandsynligt ringe (og lidet borgerlige). Måske er det på tide at droppe Danmarks eneste “borgerlige” avis.”Hvis “Groft Sagt” var grunden til at holde avisen så kan du lige så godt droppe den nu, inden du bliver alt for skuffet. For avisen er vel lige så “borgerlig” som regeringen nu om dage…

  Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.