For the freaks …

Jeg ved godt, at jeg har en tendens til at beskæftige mig lidt for meget med amerikansk politik her på stedet, men det er svært (for mig) at gøre andet–især i denne tid.  Men jeg skal spare jer lidt og i stedet henvise til to andre websites for dem, der er virkeligt hårdt ramt: RealClearPolitics.com, som jeg allerede pushede for fire år siden, hvor jeg vist var (stort set) den eneste i DK, der havde opdaget stedet (måske med undtagelse af Uriaspostens Kim Møller).  Det andet er nyere og mere teknisk, men med masser af god grafik: Pollster.com.

Update: Jeg glemte PollingReport.com, og hvis man vil have daglige tracking polls er der næppe nogen bedre primær-kilde end Rasmussen Reports

9 thoughts on “For the freaks …

 1. Kimpo

  Tjaee, det var mere en lejlighed til at komme med et (indirekte) suk over MSMs skamløst feminint rødforskudte behandling af blogland. Selv Berlingskes Blüdnikov valgte i sin tid 3 liberale og så Kim Møller til at repræsentere højrefløjen. Totalt urimeligt, bedømt ud fra læsertal. Max en liberal blog burde være nævnt af 4 “blå”. Vi lugter tydeligvis, mener også den fløj, hvis værdier vi måske ender med at redde. Hvis S havde kendt sin besøgelsestid, havde det været nat med liberalismen i DK, takket være de spidsborgerliges nedladenhed og angst for at træde i karakter.

  Svar
 2. The Citizen

  Nu da professoren, der har taget navn efter en tysk pistol, har pushet RCP, så vil jeg da godt tillade mig at pushehttp://www.electoral-vote.com/Det er en i Holland (vist nok) bosiddende amarkaner, der bestyrer bixen (advarsel Kim: Han er demokrat) – der mest er rettet mod det egentlige præsidentvalg; der jo, skulle nogen have glemt det, ikke er gået i gang endnu :-)Men et p.t. godt sted at fange polls fra alle mulige kilder.

  Svar
 3. Jacob Christensen

  Jeg hører egentlig hjemme i Obama-segmentet, men smider lige to blogger i grænselandet mellem statskundskab og statistikDen første findes nede i linklisten, men fortjener at fremhæves: http://politicalarithmetik.blogspot.com/Desuden Andrew Gelman et al: http://www.stat.columbia.edu/~cook/movabletype/mlm/ (ikke specielt valgorienteret, men burde være obligatorisk for statskundskabsstuderende)Valgorienteret, men ikke specielt om USA: Matthew Shugart fra USCD – http://fruitsandvotes.com/Og sidst, men ikke mindst: Lane Kenworthy forudsiger valgresultatet i november http://lanekenworthy.net/2008/02/03/bread-peace-and-the-2008-election/

  Svar
 4. Kimpo

  Du kender tydeligvis ikke bloghistorien, men hvad, MSM ønsker jo heller ikke at andre end Kim Møller skal repræsentere den højre halvdel af meningssegmentet som vel er 2/3 af de politiske bloggere, ikke mindst læsertalsmæssigt.Vi var mange, og Møller var ikke den første, hverken højreblogger eller USA-interesserede. En af mine venner var nummer 1, og selv startede jeg samtidig med herr Møller. Det var i i forsommeren 2003. Men enig, Møller er den største.

  Svar
 5. Peter Kurrild-Klitgaard

  @6, d.v.s. til ham, der vist har taget navn efter en Orson Welles film … Tænker du ikke på Walther PPK? (snarere end PKK, altså) Det står for “Polizeipistole Kriminalmodell”–og var naturligvis James Bonds foretrukne våben, efter at hans lille .22 Beretta svigtede ham så trist i nødens stund. Anyway, jeg foretrækker helt klart at blive associeret med en velfungerende tysk pistol, selv når akronymet er forkert, fremfor en kurdisk terrorgruppe eller Pengeinstitutternes KreditKortselskab.

  Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.