Klumme om finanslov på 180 Grader

Med den sædvanlige fare for selvpromovering linker vi her til dagens klumme i 180 Grader, skrevet af undertegnede. Klummen handler om den nærværende finansliv og fremtidsudsigterne for dansk økonomi – med hensynstagen til den politiske situation. En kort appetitvækker fra klummen:

Så mens Danmark ramte krisen med overskud på de offentlige finanser og en ekstremt lav officiel arbejdsløshed, og derfor rent umiddelbart så ud til at være godt rustet, lå der latente skeletter i skabet. Danske virksomheders konkurrencesituation var mere skrøbelig end politikere, der kun så på betalingsbalancetallene, troede, og det offentlige var pustet op over en årrække. Sidst, men ikke mindst, gik vi ind i krisen efter en otte år lang finanspolitisk juleaften.

1 thoughts on “Klumme om finanslov på 180 Grader

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.