Markedsreformer i Peru er godt igang med at afskaffe fattigdom

Som det er en del bekendt har jeg et sideprojekt ved siden af at skrive her på punditokraterne. På Americas skriver jeg udelukkende om latinamerikanske forhold. Men selv om man ikke er specielt interesseret i latinamerikanske forhold vil en del læsere af punditokraterne måske finde mit seneste indlæg om fattigdomsreduktionen i Peru interessant. Hovedkonklusionerne i en analyse lavet af økonomer i Perus nationalbank er at den hastige reduktion af fatigdommen gennem de seneste 10 primært skyldes markedet, mens egentlige omfordelingspolitikker spiller en marginal rolle. Det viser sig tydeligt i de beregnede fremskrivninger frem til 2016.

Du kan læse mere her.

1 thought on “Markedsreformer i Peru er godt igang med at afskaffe fattigdom

  1. Uffe

    Jaja, det er jo meget godt. Men det kan vi slet ikke bruge her i Danmark fordi vi er så meget anderledes end Peruvianere.

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.