EA’s forårsnummer med Phelps

Det glimrende, britiske Institute of Economic Affairs udgiver tre gange om året et magasin, de kalder ’EA Magazine’. Forårsnummeret udkom forleden med adskillige interessante artikler (inklusive, helt ydmygt, en af undertegnede). Det velskrevne magasin er afgjort værd at læse. Her er et par højdepunkter i denne omgang:

How Economies Flourish – Philip Booth interviewer Nobelprisvinderen Edmund Phelps

Swiss Lessons for the Eurozone – Charles Blankart opsummerer Schweiz’s effective no-bailout-politik og diskuterer euroens fundamentale problemer

Pulse: Prescription for Change – Kristian Niemietz diskuterer de fleste vestlige lands voksende sundhedsudgifter og hvad man kan lære af Singapore

1 thought on “EA’s forårsnummer med Phelps

  1. Nikolaj Stenberg

    Det er ganske rigtigt et glimrende magasin. Lad mig i samme ombæring anbefale vor læsere at tegne et abonnement på IEA’s udgivelser. Det koster £60 for kontinentaleuropæere, og man får vel en 6-7 research-bøger og ovennævnte magasin (tidsskriftet Economic Affairs kræver særskilt abonnement), invitationer til ting og sager (i UK) og – mener jeg – rabat på visse andre bøger, for abonnementet. CEPOS burde indføre en lignende ordning.

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.