CEPOS flyvende fra start, med skatteudspil

Den nye danske tænketank CEPOS er de sidste dage kommet flyvende fra start. Se pressedækningen her. Der har været stor opmærksomhed om tænketankens første udspil: et konkret forslag, der viser, hvordan man kan finde finanspolitisk råderum til at sænke de danske skatter mærkbart–uden at skære i offentlige ydelser.Berlingske har også haft hele to kronikker om tænketanken: en af undertegnede om tænketankens principper og en af fhv. statsminister Carl Bildt om dens muligheder.Den nye danske tænketank CEPOS er de sidste dage kommet flyvende fra start. Se pressedækningen her. Der har været stor opmærksomhed om tænketankens første udspil: et konkret forslag, der viser, hvordan man kan finde finanspolitisk råderum til at sænke de danske skatter mærkbart–uden at skære i offentlige ydelser.Berlingske har også haft hele to kronikker om tænketanken: en af undertegnede om tænketankens principper og en af fhv. statsminister Carl Bildt om dens muligheder.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.