Columbia University: Medier tre gange mere negative mod Bush end Kerry

Der kan man sørme' bare se! En undersøgelse fra USA's førende journalistuddannelse, Columbia University's Graduate School of Journalism, har vist, at de amerikanske medier generelt var overvældende "biased" imod George W. Bush (R) og til fordel for John Kerry (D) under valgkampen i 2004. Historierne om Bush var tre gange oftere "negative" i deres vinkling end historierne om Kerry, mens de var ca. 50 pct. mere positive overfor Kerry end overfor Bush.

Hvem skulle nu have troet det? Vi Punditokrater er rystede–rystede og chokerede. Der kan man sørme' bare se! En undersøgelse fra USA's førende journalistuddannelse, Columbia University's Graduate School of Journalism, har vist, at de amerikanske medier generelt var overvældende "biased" imod George W. Bush (R) og til fordel for John Kerry (D) under valgkampen i 2004. Historierne om Bush var tre gange oftere "negative" i deres vinkling end historierne om Kerry, mens de var ca. 50 pct. mere positive overfor Kerry end overfor Bush.

Hvem skulle nu have troet det? Vi Punditokrater er rystede–rystede og chokerede.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.