Stærk tobak

Skandinavisk Tobakskompagni har i helsides annoncer i dag gjort opmærksom på, at de ikke bruger stoffer, som kan øge cigaret-afhængigheden, og at de aldrig har tilsat ammonium til deres tobak. Det var ellers det indtryk, man fik af DRs reportager, der blev gentaget flere gange i TV-avisen. De hævder endda, at de gentagne gange har afvist dette, men uden resultat.

Det kan da ikke være rigtigt, at DR, vores alle sammens public service kanal, selve den licensfinansierede troværdighed, skulle gøre sig skyldig i at forvride en sådan historie. Det er stærke sager, for en af parterne lyver åbenbart; man trænger næsten til en smøg for at dulme nerverne. DRs bestyrelse må tage affære og værne omdømmet, intet mindre end en injuriesag må være påkrævet. Eller i hvert fald et debatprogram, måske på TV2, mens det stadig findes. Det kan måske få røgen til at lette.

1 thoughts on “Stærk tobak

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.