2008: Hillary Clinton mod George Allen II

Nærværende Punditokrat er tilsyneladende ikke den eneste, der tror på, at Senator George Allen (R-VA) vil være et oplagt (eller ihvertfald sandsynligt) bud på den næste Republikanske præsidentkandidat. Mine forudsigelser er tilsyneladende … ahem … blevet nærstuderet af den amerikanske højrefløj–eller også har de på mystisk vis nået de samme konklusioner.

Ihvertfald nåede en af mine personlige favorit-kommentator, Robert Novak (alias "The Prince of Darkness"), til samme konklusion–bare ti dage efter min kommentar om emnet. Og Washington Times i forrige uge slog fast i en artikel, at George Allen ved at modsætte sig de moderate Republikaneres handel med Demokraterne m.h.t. brugen af filibuster-reglen og udnævnelse af nye dommere, var gået hen og blevet en stjerne på den amerikanske højrefløj. Deler en række andre mindre kandidater højrefløjens stemmer ved primærvalget i 2008, vil Allen stå særdeles godt placeret.

Udenfor den amerikanske højrefløj, f.eks. hos Washington Post, er man også begyndt at fokusere på et Allen-kandidatur.Vi får se. Men holder det stik, så husk: I læste det hér først!

PS. Allen har endnu ikke erklæret, at han er præsidentkandidat, men han er p.t. aktiv med at besøge og fund-raise i New Hampshire–som altså ikke er en nabostat til Virginia (men derimod afholder det første primærvalg i 2008) …

2 thoughts on “2008: Hillary Clinton mod George Allen II

  1. Anonymous

    Tak for tippet. WaPo interviewet får godt nok Allen til at lyde som en holdningsløs analfabet, men sådan lyder de jo alle sammen.David

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.