Blair-Brown Showdown udskudt?

Det er en populær opfattelse, at det britiske Labour parti vandt det nys overståede valg på trods af Tony Blair snarere end på grund af ham. Det er da også muligt, at den tolkning har noget på sig. Ikke desto mindre indikerer en ny meningsmåling foretaget for The Times, at et flertal af Labours vælgere p.t. foretrækker, at Blair bliver som Prime Minister valgperioden ud, og først overdrager magten til sin efterfølger umiddelbart før næste valg. Gad vide hvad Gordon Brown mon mener om den sag? Hvis Blair vælger at blive siddende perioden ud, hvilket langt fra er utænkeligt, vil det helt sikkert vække maksimal irritation og forbitrelse hos Brown, som så formentligt også gør klogt i at begynde kigge sig over skulderen efter konkurrerende kandidater.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.