Er John Kerry dermed dum …?

Stop the press! Boston Globe og Associated Press har netop (mere end et halvt år efter præsidentvalget) afsløret, at Senator John Kerry (D) og præsident George W. Bush (R) som studerende på Yale College i 1960erne faktisk fik omtrent lige gode karakterer (eller rettere: lige dårlige). Det har ganske vist været kendt længe på nettet, at de to havde klaret sig omtrent lige godt skole- og testmæssigt, og at begge faktisk har en målt IQ pænt over gennemsnittet, men pudsigt nok er det først nu, længe efter valget, at MSM opdager det. På Yale fik ingen af de to nogen A'er (=10/11/13), mens Bush fik ét D mod Kerrys hele fem D'er. (Et sikkert tegn på, at Bush iøvrigt endog fik en bedre SAT-score (Scholastic Aptitude Test), da han søgte ind på college, er, at han har offentliggjort sin–og at Kerry ikke har.)

Man må forvente, at de danske medier næste gang, at Kerry stiller op til noget valg, herefter vil fremstille ham som en lallende og svagt begavet nar, som kun er kommet til tops p.g.a. familieforbindelser og faderens millioner …

2 thoughts on “Er John Kerry dermed dum …?

  1. kjerulf

    Yo, Peter!Jeg har også læst et par af analyserne, og kommer snarere frem til følgende konklusion:Der er ikke entydigt bevis for at den ene af de to har højere intelligenskvotient end den anden, men hvis der er tvivl, bør den i høj grad komme præsidenten til gode. Se f.eks. http://www.vdare.com/sailer/kerry_iq_lower.htm

    Svar
  2. Anonymous

    Fine analyser – de var nye for mig.Jeg undrer mig bare over, hvordan de begge kan være så gode til at skjule, at deres iq-niveauer er højere end gennemsnittets. De har da begge mange gange opført sig netop ganske almindeligt tåbeligt. Det må vel være mange års politisk erfaring der slår igennem. Eller måske bevidst strategi?Nej, det skal man nok over 130 for at finde på…

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.