Sex på Borgen

Ingen kan være i tvivl om, at liberalisme – ja i det hele taget borgerlighed – er tæt associeret med en depraveret seksuel adfærd. Per Stig Møller slog det fast i "Den Naturlige Orden", idet han sidestillede liberalisme og libertinisme hos Marquis de Sade.

I såvel Ekstra Bladet som Politiken slås det nu fast med syvtommersøm, hvad ledende intellektuelle altid har vidst:

"Jeg er slet ikke i tvivl om at flere af mine mandlige kolleger i Folketinget bruger prostituerede, og jeg er heller ikke i tvivl om, at det spiller ind, når de skal tage stilling til emnet" udtaler Pernille Vigsø Bagge (SF) til Ekstra Bladet den 12. oktober. Og hun retter direkte skytset mod de borgerlige, "for selvfølgelig er det også et ideologisk spørgsmål. Det handler om menneskesyn. Om lighed og ulighed mellem mennesker i samfundet. De borgerlige har jo den grundholdning, at hvis bare man har penge, så skal man kunne få".

Pernille Vigsø Bagge har fattet, at sagen handler om ideologi. Men hun overser, at ideologien bestemt ikke handler om, at man kan "få". Der er ikke tale om et tag-selv-bord. Man skal netop købe. En sælger – eller giver for den sags skyld – skal være til rådighed.

Ja, faktisk burde Pernille Vigsø Bagge med sit socialistiske udgangspunkt være forarget over, at kvinder sælger sex, fordi de dermed gør sig til onde kapitalister. Det er vel kvinden, der er ond, fordi hun kræver penge af manden for leje af sin vagina? Akkurat som bolighajen er ond, fordi han kræver penge af lejer for at udleje nogle kvadratmeter. Hvorfor kunne de dog ikke bare give? Hvorfor kunne de dog ikke bare stå gratis til rådighed?

Pernille Vigsø Bagge burde også harcellere over markedets ulyksaligheder, idet kvinders seksualitet er i højere kurs end mænds. Således er det fortrinsvis mænd, der må betale for sex – og ikke kvinder. Kort sagt: Hvor er det socialistiske forsvar for den stakkels underbemidlede mand, der ikke kan få sex, men må købe på markedet?

Tag for eksempel den stakkels fattige kunstner Jørgen Leth, der har måtte strække sine penge ved at tage helt til Haiti for at udnytte sin købekraft. Skønt han altid har slået mig som en storsnakkende opportunist, mener lektor Verner Møller ligefrem, at Leth har et ideologisk sigte med sit (mis)brug af teenagere. Verner Møller slår fast i Politiken den 12. oktober, at "Leths brøde består jo ret beset bare i, at han har levet i overensstemmelse med den liberalistiske indstilling, som vi selv har stemt til magten her i landet."

Pernille Vigsø Bagges og Verner Møllers analyser åbner for nogle helt nye konstellationer – altså politiske. Mænd er liderlige svin, det ved vi. Og det gør dem automatisk til borgerlig-liberale! Så der er håb endnu for et rent borgerlig-liberalt flertal.

Spøg til side. Sagen er ideologisk. Den handler om, hvad voksne mennesker må gøre med sig selv og deres kroppe. Pernille Vigsø Bagge kan gøre med sin krop, hvad hun vil. Det gør hende ikke automatisk til prostitueret. Hun kunne jo bare lade være. "Just say no"

 

1 thoughts on “Sex på Borgen

  1. Louis B. Knockel

    Den unge folkesocialist fr. Vigsø Bagge har ikke forudset, at produktivkræfternes fremskridt snart vil overvinde den i marxismen stipulerede kløft mellem over- og underklasse, også på den erotiske del af forbrugs- og nydelsesmarkedet.Af prostitutionens hidtidige, iflg. fr. Vigsø Bagge politisk opdelte hankøns-kundeskare bliver der kun én stor, nydende klasse tilbage. Og de nuværende erhvervsprostituerede, som fr. Vigsø Bagges hjerte banker så varmt for, må omskoles til folkesocialistiske folketingsmedlemmer eller indstille sig på en væsentligt reduceret indkomst, som vil blive dem tildelt fra de af fr. Vigsø Bagges parti så højt skattede bistandskontorer. Dette må være folkesocialisternes lille trøst efter det snarlige nederlag: At tusinder af de førhen kække og selvsikre piger i lak og læder nu reduceres til bistandsklienter, iført grå eller bleglilla træningsdragter fra Kvicklys januarudsalg.Forklaringen på den nært forestående transformation af det erotiske marked kan, som så meget andet godt og nyt, findes i den nordvestjyske lokalpresse. Tillad mig høfligst at bringe den ærede læser hurtigt videre dertil:http://www.landsbytossen.dk/Maskinel%20masturbation.htm

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.