Sadomasochisme

Det lader til, at løjerne på Københavns Rådhus er ved at lægge sig. Lige indtil næste gang. Skal man tro aviserne, var den første udmelding fra den radikale borgmester Klaus Bondam, at det skal være sværere at være billist i hovedstaden – som om det ikke allerede var temmelig svært og opslidende, ikke blot for bilen, men såmænd også for føreren. Men Bondam kan tilsyneladende ikke få nok. Det skal være endnu sværere for byens borgere at bevæge sig på fire hjul. Mærkelig politik. Hvor Schlüter høstede mange point for at sige, at det skulle være lettere at være dansker, cykler Bondam nu den anden vej. Hvis ikke det er svært, er det ikke godt for noget, kunne være hans motto. Det er først her, at det går op for undertegnede, at Bondam ikke kun appellerer til det homoseksuelle miljø. Han appellerer også til sadomasochisterne.

3 thoughts on “Sadomasochisme

  1. Per Fosgrau

    Jeg har – indtil nu – levet i den vildfarelse, at denne portal skulle opfattes som seriøs.Selv med en lommeregner til 10 kr. fra Tiger kan det lade sig gøre at regne ud hvor mange km2 vejnet, der er i Hovedstaden. Dette faktuelle areal sætter en naturlig berænsning for hvor mange biler der kan proppes ind i byen.Den kollektive trafik har i vid udstrækning måtte betale prisen for favoriseringen af privatbilismen. Men alt får en ende – også dette vanvid. Før eller siden må der findes en ordning, der bringer ballance i det trafikale landskab.Det er flere steder i verden lykkedes at finde relevante svar på byernes trafikale udfordringer. Måske var det en ide også at arbejde for mere langsigtede, holdbare løsningsmodeller i Kbh.Populistisk brok er næppe det bedste første skrit at tage.Seriøse problemer kræver selvsagt seriøse løsningsmodeller. Men det er måske en for svær udfordring for en Punditokrat?

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.