Pilestrædes pris

Fra denne blog har der lydt mange hårde ord rettet mod den del af journalisterne på Berlingske, der nøjes med at være ukritisk konforme med det øvrige journalistiske miljø og blot bræger det samme som alle de andre i MSM.

Men ikke alle er sådan i Pilestræde. Nogle tør tage de emner op, som de fleste journalister lader ligge. Nogle er ikke bange for at vedkende sig et borgerligt-liberalt ståsted, selvom det ikke er velset i branchen. En sådan er Bent Blüdnikow.

Han har sikkert betalt prisen for sit mod, karrieremæssigt og personligt. Så det er godt, at han nu får en.

Det forlyder, at han i morgen fredag kl. 15 får Raoul Wallenberg-prisen overrakt i det Berlingske Hus.

Der skulle være fri adgang, hvis man ikke er forhindret i disse travle juletider.

Til lykke.

1 thought on “Pilestrædes pris

  1. natmusen

    Jeps, stor ros til Blüdnikow for at turde være borgerlig. Flertallet af journalister er røde som jordbærgrød uanset arbejdsgiveren og det er sgu træls. Berlingskes internetpersonale er sådan cirka SFere. Der bør rydes op og fyres på gråt papir. I store doser. Hvis vi skal have et nogenlunde sundt og demokratisk alsidigt medieudbud. Mon ikke hr. og fru Danmark snart kan tåle virkeligheden?

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.