Velkommen til Vesten!

Man kan ikke sige andet, end at herboende muslimer for alvor er ved at blive integreret i det danske samfund, når det gælder debatten. Der går næsten ikke en dag, uden at en muslimsk organisation, talsmand eller ambassadør bliver citeret, gerne på forsiden eller i den bedste sendetid. Og så endda før sporten!

Det er imidlertid et plus, som også Klaus Wivel noterede i Weekendavisen forleden. Det er et plus, fordi det viser, at herboende indvandrere er godt på vej til at blive en del af Meningsdanmark på linje med alle mulige andre befolkningsgrupper, hvad enten man så sympatiserer med den ene eller den anden eller slet ikke. For mit eget vedkommende bliver jeg nærmest dagligt provokeret af Islamisk Trossamfund eller diverse imamer, men det er underordnet. Provokation er vejen frem for debatten, længere er den ikke, lige meget hvad den pæne tone siger. Den pæne tone er ingen tone, og tolerance er kun tolerance, hvis man tåler modpartens synspunkter, og ikke, hvis man forsøger at lægge låg på dem. Derfor må man sluge sine kameler, kristen, muslim, buddhist eller hedning. Velkommen til Vesten!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.