Tillykke til os …

I denne uge er det et år siden, at nærværende blog gik i luften for første gang.  Siden hen er det blevet til 443 poster (inkl. denne) og 1.583 kommentarer (ekskl. nogle, som privatcensuren saksede).  Det er i den periode blevet til mere end 86.000 “unikke” besøgende og knap 200.000 sidevisninger.  De seneste uger har vi ligget på 450-500 besøg pr. dag, hvilket er nr. 4 på chart.dk’s liste over politiske websites og foran andre, mere etablerede “old boys”-sites som Liberator, Faklen og Danmarks Kommunistiske Parti/Marxister-Leninister …

Vi er blevet omtalt–overvejende positivt (hvilket altid må fremkalde nervøsitet) i MS-medier som Berlingske Tidende, Weekendavisen, Information og Danmarks Radio, og netop i dag såmænd også i Jydske Vestkysten.  Rygter vil vide, at JP kommer med noget en af dagene.

Så tillykke til os.  Men til skribenterne: Se at få skrevet noget mere!  Og til læserne: Kom endelig tilbage–dette er et “public good” …

4 thoughts on “Tillykke til os …

 1. Jacob Christensen

  DKP/ML? Nå, men så tillykke i hvert fald. Jeg kan ikke lige vride en intelligent kommentar om blogs som public goods ud af mig – ud over at der jo også kan ligge en personlig tilfredsstillelse ved at se sit eget navn på internettet.

  Svar
 2. Poul Højlund

  Når nu Jacob ikke lige kan vride en kommentar af, så lad mig da prøve:Stort til lykke med dagen. Punditokraterne er af uvurderlig betydning for meningsdannelsen, og for alle vi, der ikke færdes i et akademisk læringsmiljø, er den et altid interessant input.Vi får viden og vinkel, vid og bid, sproglig elegance af moderneste slags og links world wide.Tak for det, – og bliv endelig ved.

  Svar
 3. Peter Nedergaard

  Jeg vil gerne tilslutte mig Poul Højlunds lykønskning på fødselsdagen. Indsatsen fra punditokraternes redaktion er megen ære værd. Indlæggene er som regel ekstremt godt timet i forhold til, hvad der foregår på den politiske scene. Vinklingerne er næsten altid intelligent skæve i forhold til den gængse, og sproget er ofte næsten underfundigt.Fortsæt linjen, som I har lagt den. Det eneste “problem” med Punditokraterne er, at man bliver afhængig og hver dag “lige skal ind og se, om der er noget nyt”. Men som sagt: Tak fordi I gør det uegenyttige arbejde med at komme med indlæggene, for nogen tid må det jo tage.

  Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.