De haler ind på os

Berlingeren og de øvrige MSM er ved at komme godt med. Som omtalt her har de nu opdaget blogs, og i de seneste dage har de omtalt problemerne med Frankfurterskolefesten på sygeplejeuddannelsen (leder), som blev drøftet her på bloggen i foråret (se under pomo).

Det syge væsen sættes i øvrigt i perspektiv af David Karsbøl i Berlingskes kronik. Som supplement kan henvises til denne nye undersøgelse, der viser, at det danske sundhedsvæsen er på niveau med Polen og Estland. Undersøgelsen bringes af en interesseorganisation, så en vis skepsis er nødvendig, men alligevel.

5 thoughts on “De haler ind på os

  1. David G.

    Øh, jeg har læst Karsbøls fremragende kronik og der står intet om sundhedsvæsenet. Og linket er iøvrigt ikke til Karsbøl, men til dagens kronik, der jo skifter fra dag til dag. Jeg slås selv bravt med at lære at linke (der er overhovedet ingen hjælp at hente hverken i Explorer Help eller på smartlog), så jeg har sympati for problemet.

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.