Tillykke til Mr. Pundit!

Det er utroligt, men sandt: Idag for 40 år siden blev Peter Kurrild-Klitgaard født. Utroligt fordi han ikke virker så gammel – måske blot, som en af aviserne skrev igår, lidt gammelklog – men også utroligt fordi hvis man læste hans CV uden at kende hans alder, ville man regne med at møde en noget ældre person.

Uden at ville svælge i PKK’s præstationer, som Berlingske, Jyllandsposten og Politiken alle oplistede i deres omtaler igår, er han jo ikke mindst idemand og grundlægger af Punditokraterne. Han har også været en af bagmændende bag Libertas og CEPOS, og er en af de skæggeste kommentatorer i danske medier. Og nå ja, han er ekspert i heraldik, professor i statskundskab på Københavns Universitet, europæisk redaktør på et af hans forskningsområdes flagskibe, tidsskriftet Public Choice, med-redaktør på Advances in Austrian Economics, og siden eftåret også far.

Hvordan PKK når det hele overstiger min forstand. Herfra skal blot lyde et meget stort tillykke fra samtlige hans med-punditokrater. Vi håber at han for engangs skyld får en rolig dag sammen med dem, han helst vil dele den med!

2 thoughts on “Tillykke til Mr. Pundit!

  1. Crass Børsting

    Stort til lykke til hr. Kurrild-Klitgaard. Det undrer mig ikke så lidt, at han endnu kun er 40 år. Forstandige mennesker plejer at være noget ældre.Herfra sendes en festgave, et livsvarigt fri- og æresabonnement på den nordvestjyske landproletarpresse, som hr. Kurrild-Klitgaard kan besøge på adressenhttp://www.landsbytossen.dk

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.