Midtvejsvalg – en amerikansk analyse (på mandag)

Som det sikkert er vores læsere bekendt, er de amerikanske midtvejsvalg endt med en markant demokratisk sejr. Mr. Law har allerede skrevet om det ønskelige i dette resultat, set fra en juridisk og demokratisk vinkel (se her). Jeg kan kun være enig: Det er demokratiets fornemste opgave at sørge for, at man skifter regering en gang imellem, særligt hvis regeringen begynder at vise tegn på metaltræthed.

Normalt reklamerer vi ikke for arrangementer her på Punditokraterne, men i denne specielle forbindelse bruger jeg i dag plads på – ikke at reklamere – men at gøre opmærksom på et gå-hjem møde i København på mandag. Fra 15 til 16 er John Fortier fra the American Enterprise Institute på besøg hos tænketanken CEPOS. Hans seminar vil fokusere på hvad han, fra den amerikanske vinkel som vi af naturlige grunde ikke kan dække her på sitet, ser som de indenrigspolitiske samt udenrigs- og handelspolitiske konsekvenser af valgresultatet. Vi håber i den forbindelse også at kunne bringe et overblik over debatten på mandag, for de af os der ikke har mulighed for at komme til arrangementet. For de interesserede er der mere information at hente her.

 

4 thoughts on “Midtvejsvalg – en amerikansk analyse (på mandag)

 1. Christian Bjørnskov

  Og lad os herfra tilføje at Peter Kurrild-Klitgaard sammen med Edward Ashbee fra CBS fuldender panelet ved den lejlighed. Begge arrangementer burde være værd at tage til.

  Svar
 2. Boisen

  Og århusianerne har denne mulighed:American Studies Center Aarhus Guest Lecture:Professor John C. Fortier (American Enterprise Institute, Washington DC)‘America’s Mid-Term Elections: What Happened and What It All Means for 2008’Tuesday 14 November, 13:15 – 14:45Auditorium 025, Building 1324University of Aarhus

  Svar
 3. US

  Tak for den pointer Boisen.Mærkværdigt at økonomisk institut ikke annoncerer med begivenheden, selvom det foregår i 025?

  Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.