Econ-Edutainment

 Jeg fik mig et ret godt grin i går, da jeg via en af vore læseres hjemmesider forvildede mig ind på en video med en kort forelæsning af økonomen Yoram Bauman, Ph.D. (University of Washington), som kalder sig selv “verdens første og eneste ‘stand-up economist'”. Videoen af hans forelæsning, “Mankiw’s Ten Principles of Economics, Translated”, der på nørdet vis tager p.. på Greg Mankiws grundbog (“Principles of Microeconomics”), er her (fra YouTube), og den er faktisk ret sjov–selvom resten af hans hjemmeside afslører, at han vistnok er en politisk aktivist med forsmag for “tree hugging” og rygeforbud, hvilket antyder en vis mangel på morskab.

PS. Min helt, P.J. O’Rourke, er åbenbart en af inspiratorerne.

2 thoughts on “Econ-Edutainment

  1. Ukendt

    Bare for lige at være rigtig pernitten.Yoram gør nar af Mankiws bog “Principles of Economics” – en bog der faktisk er pensum på 1.år politstudiet. Og ja, det er faktisk virkelig underholdende. Desværre er hans andre ting knap så sjove.SStud.polit

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.