Ugens citat: Peggy Noonan om Reagan og Republikanernes kandidater

Forleden var der den første offentlige debat mellem størstedelen af de Republikanere, som søger nomineringen som partiets kandidat til præsidentvalget i 2008.  Debatten, der bl.a. talte John McCain, Rudy Giuliani, Mitt Romney og Ron Paul, fandt sted på invitation af Nancy Reagan, i Ronald Reagan Presidential Library i Simi Valley.

Det havde Reagans tidligere taleskriver, Peggy Noonan, som emne i sin ugentlige klumme i Wall Street Journal forleden, og der var bl.a. denne fine, tongue-in-cheek passage, hvor hun beskrev, hvordan kandidaterne mødtes på Reagans hjemmebane:

“They stood earnestly in a row, combed, primped and prepped, as Nancy Reagan gazed up at them with courteous interest. But behind the hopeful candidates, a dwarfing shadow loomed, a shadow almost palpable in its power to remind Republicans of the days when men were men and the party was united. His power is only increased by his absence. But enough about Fred Thompson.”

1 thought on “Ugens citat: Peggy Noonan om Reagan og Republikanernes kandidater

  1. Nikolaj Hawaleschka Stenberg

    Lige bortset fra den sidste sætning, er det er godt citat. Er det i øvrigt ikke nogen tid siden, at I sidst kørte “Ugens Citat”-serien.Debatten mellem de mange kandidater var som sådan rigtig god; især fordi, at Ron Paul vandt debatten med sin fornuftige kommentarer og klare tale. (Jeg har en video med et 6 min. sammendrag af hans pointer på: http://altanen.wordpress.com/2007/05/05/ron-paul-for-president/ )Som jeg ser på det, kan Fred Thomson godt smutte tilbage til sit hangarskib (Jagten på Røde Oktober) 🙂

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.