EB's Jeppesen om Punditokraterne

Punditokraterne har fra tid til anden givet vores mening om både Ekstra Bladet og dets medarbejder Jeppesen til kende.  Så meget desto mere “beærede” var vi, da manden forleden fik os blandet ind i en “reportage”, der vist mestendels gik ud på at få sagt grimme ting om jøder, og gerne på en ikke specielt morsom måde.  Her er et klip fra “Jeppesen: Benedikte på plejehjem” (Ekstra Bladet, 20. juni):

Jeppesen har festet med gamle jøder

I begyndelsen sagde den store jødefar, at alle skulle bære hat. Desværre var hårvæksten det eneste, de fik med gennem evolutionen uden varige men, så man indgik et kompromis med Vorherre og opfandt kalotten.

Hvor paranoiaen kommer fra, har jeg ingen anelse om, eller jo det har jeg faktisk, men den første sætning er vist allerede rigeligt til at få punditokraterne til at gå i selvsving, og inden jeg fortsætter, må jeg hellere lige fortælle, hvor jeg er.

… Jeg er til åbningen af et plejehjem på Østerbro i København. Her er nok 100 gamle jøder. Og intet mindre end tre sikkerhedsvagter. … Alle beboerne skal i mødesalen. Prinsesse Benedikte er kommet. Hun har kun taget en lille taske med. Men hun regner måske ikke med at skulle blive her i særlig mange år.

Vi synger en sang på tysk. Og en fin mand med en prægtig hårvækst over hele hovedet holder en tale.

– Det vigtigste i et demokrati er, at det er rummeligt.

Ideologiske taler til åbninger af plejehjem er nok en jødisk ting, men uanset hvad er det rigtigt med rummeligheden. Og her er kongehuset jo et usædvanligt godt eksempel. De har plads til både drukkenbolte, falske grever, ejendomsmæglere og alskens indavl. Og de har aldrig været mere populære.

– At bygge betyder, at vi er levende, at vi ønsker at blive her. Det er meldingen fra det jødiske samfund.

Så skulle du nok have bygget noget andet end et gravmonument, Bernstein. Et plejehjem er en halvdød gravsten med toiletter. Det er ikke bare en fase i vores liv. Vi sætter ikke vores værelse i stand og prøver at sælge det dyrere. Det er endestationen, prisen for at vores børn kan få et ekstra værelse til symaskinen og billardbordet.

Og helt ærligt, et jødisk plejehjem. Hvordan hænger det sammen i et folkefærd, hvor de ligner oldinge, når de er fyldt 13?

…Værløsegarden spiller Abba-potpourri i haven. Benedikte tager en snack med laks og ost og hengiver sig til et glas hvidvin og en Melchior. Herrer med hæklede kalotter i brun og lyseblå og silke mingler med damer i …

Nu ved jeg, hvorfor de går med kalot! Det er for at kunne kende forskel på mænd og damer, når de evigt groende ører og næser til sidst får kønnene til at flyde sammen. Hvor er det smart! De er bare lidt kvikkere end os andre.”

Her på stedet er vi glade for at have så fornemme læsere.

11 thoughts on “EB's Jeppesen om Punditokraterne

 1. Alexander Andreassen

  Useriøst og usmageligt ligesom avisen.Gad vide om han ville skrive på samme måde om muslimer, “fredens religion”…Næppe!

  Svar
 2. LuckyLibertas

  Hvis nogen havde været så primitiv over muslimer var der allerede opstand og politianmeldelser på vej, det kan kun undre dybt at venstreorienterede kan komme afsted med så meget vulgært og uværdigt stort set uimodsagt, hertil også vold jfr ungdomshuset, tænk hvis tilsvarende højrefascister fra Greve gjorde det samme, så ville der blive taget til genmæle i et helt andet omfang plus at volden ville følges helt anderledes tæt op. Lad os nu se om den primitive mand tør tilsvarende om muslimer, det er jo hans nye ofre at dyrke.

  Svar
 3. Crass Børsting

  Jeppesen er en målrettet og ikke ubegavet tabuoverskrider, men ildprøven har han endnu ikke aflagt, og den er, som nævnt i kommentar 2 herover, at svine Islam til.Hvorfor blander han Punditokraterne ind i sin jødeplejehjemsreportage? Mon ikke det var en krog med orm på – og se, der var bid.

  Svar
 4. ML

  “Jeppesen er en målrettet og ikke ubegavet tabuoverskrider, men ildprøven har han endnu ikke aflagt, og den er, som nævnt i kommentar 2 herover, at svine Islam til.”God pointe.

  Svar
 5. Hans Henrik Hansen

  I sandhed JA – jeg glæ…æder mig allerede til at læse hans tilsvarende beretning fra et begivenhed i hiz-prut! 🙂

  Svar
 6. Svend Haage

  Jeg tvivler på, at danskerne er parate til den kommende “Jeppesen-krise” med det israelske folk.

  Svar
 7. Mr Law

  Beklager det sene indlæg, men jeg har været mere fraværende, end jeg plejer.Jeg vil umådeligt gerne smigre mig selv ved at tro, at Jeppesens lille opstød vedrørende denne blog er affødt af mit indlæg om ytringsfrihed og idioti (link nederst). Titlen siger vist det meste.Men jeg har ikke noget originalt at tilføje, heller ikke denne gang. Det er allerede sagt: at han tør være grov mod jøder, men ikke mod andre mere hårdtslående grupper.Der er givetvis et marked for den slags, og efter sigende er det godt betalt. Det må man da håbe.https://www.punditokraterne.dk/_Ytringsfrihed_og_idioti-post85881

  Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.