Oh God, Obama, Oh Dear

Jeg hader, når jeg ikke kan gennemskue en joke; når ironien er for fin og subtil.

Som nu forleden, hvor Berlingske havde ryddet forsiden, HELE forsiden og fundet Jesu Genkomst-typerne frem for at dække Obamas tale dagen før i Berlin. Joke eller total mangel på proportion?

Jeg kan godt li’ Berlingske, så jeg gætter på, at det var en fin ironisk kommentar til MSM og deres kritikløse dyrkelse af Obama. Det var især den indsatte notits på forsiden om, at man i midten kunne finde en tag-ud-og-gem idolplakat med Obama, hvor man havde indsat hans guldkorn fra talen, der har overbevist mig om, at det må være en spøg. Til overmål havde de endda undladt et “ikke” i en passage om, hvorvidt vi skulle bekæmpe terrorisme; det “ikke” vil de, der faktisk hopper på joken og gemmer plakaten, næppe savne.

Men igen. Det var en farlig finte. Lidt for subtil. Så kan jeg bedre lide Bakers mere bastante bibelske beretning om den kritiske presses møde med den udvalgte.

Læs her og nyd det.

Fortsat god sommer.

5 thoughts on “Oh God, Obama, Oh Dear

 1. Ab initio

  Den er helt gal…!Why Obama Will be Worse Than Bush:http://globalpolitician.com/25066-obama-elections…”In short: narcissistic leadership is about theatre, not about life. To enjoy the spectacle (and be subsumed by it), the leader demands the suspension of judgment, depersonalization, and de-realization. Catharsis is tantamount, in this narcissistic dramaturgy, to self-annulment.Narcissism is nihilistic not only operationally, or ideologically. Its very language and narratives are nihilistic. Narcissism is conspicuous nihilism – and the cult’s leader serves as a role model, annihilating the Man, only to re-appear as a pre-ordained and irresistible force of nature.Narcissistic leadership often poses as a rebellion against the “old ways” – against the hegemonic culture, the upper classes, the established religions, the superpowers, the corrupt order. Narcissistic movements are puerile, a reaction to narcissistic injuries inflicted upon a narcissistic (and rather psychopathic) toddler nation-state, or group, or upon the leader.”…

  Svar
 2. Ole

  Ab inito: Fantastisk beskrivelse af den kult, den såkaldte højrefløj har bygget op omkring Bush …

  Svar
 3. Arly

  Jeg kan osse godt li Berlingeren – og derfor savner jeg den. Gad vide om den nogensinde kommer tilbage…?

  Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.