Reagan’s legacy

Faldt over denne overskrift på NYT:

A bold plan sweeps away Reagan’s ideas

Tja, nu skal man jo tage meningsmåling mindst lige så useriøst som MSM og deres news/views-analyser, men disse målinger fra Rasmussen er da underholdende (i hvert fald set fra denne blogs side):

En måling foretaget i oktober 2008 og igen i 2009 viser, at 59 pct. var enige i Sct. Reagans bemærkning fra tiltrædelsestalen:

Government is not the solution to our problem; government is the problem.

Og så er der denne her lille juvel:

Voters strongly agree with the perspective that “No matter how bad things are, Congress can always find a way to make them worse.” Fifty-eight percent (58%) share that view, and only 26% disagree.

Sunde instinkter og grund til optimisme ud over, at det snart er weekend.

2 thoughts on “Reagan’s legacy

  1. Superman

    Apropos Reagan, så har Berlingeren i dag en kommentar på debatsiderne af Michael Böss, omhandlende Fracis Fukuayma’s analyse. Det er ikke ligefrem Reagan der lader til at være helten i den fortælling. Tværtimod er der socialdemokratisk velfærdsstats-tankegang så det basker.Det er lidt svært at skelne mellem hvad der er den amerikanske professors analyse og hvad der er Michael Böss’s, men i det konkrete indlæg er det ikke ligefrem argumentation der er sat i højsædet. I stedet er det højtidelige udsagn om der har spillet fallit, noget der er absolut nødvendigt osv, men hvad disse udsagn baseres på er ganske uklart.

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.