BBC interview med Michael Mann om “climagate”

I en artikel på BBCs hjemmesider ” Climate e-mail hack ‘will impact on Copenhagen summit‘ ” kan man både oplever hvordan de hackede e-mails kan anvendes politisk af en sauidisk minister, der ikke overraskende mener, at de viser, at der ikke finder menneskeskabte klimaforandringer sted (hvilket naturligvis er noget vås), og (et stykke nede på siden) et BBC Interview med Michael Mann. Han formår på en og samme gang, at vaske hænder, sætte spørgsmålstegn ved sine kollegaer, afvise at der er sket nogen “wrong doing” og postulere at der er “enighed blandt verdens forskere”, hmmmm.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/8392611.stm

Det er ikke nemt at skelne mellem politikeren og videnskabsmanden i denne artikel – og det er vist problemet i en nødeskal.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.