Dronekrig og krigshjemmel

De, der ligesom jeg selv, interesserer sig for ”lawfare” bør rette blikket mod seneste nummer af Juristen (3/2013), hvor lektor Anders Henriksen fra Københavns Universitet skriver om ”bevæbnede droner og folkerettens regler om interstatslig magtanvendelse;” et område der aktualiserer nogle problematikker, som jeg tidligere har været inde på, ikke mindst hjemmelsspørgsmålet, her på bloggen og i Berlingske. Henriksens artikel er velorienteret, fyldig og ikke mindst spækket med kilder. Og så er den skrevet på dansk til et dansk publikum. Artiklen skal på det varmeste anbefales. Jeg poster et link, når den er online.

1 thought on “Dronekrig og krigshjemmel

  1. falkeøje

    Var jeg amerikansk præsident, så gav jeg under ingen
    omstændigheder slip på dronevåbenet.

    falkeøje

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.