BLIV EN DEL AF CEPOS AKADEMI, 2023

Min dygtige studentermedarbejder Nadia går på Cepos Akademi og har skrevet denne evaluering og anbefaling.

CEPOS Akademi
Ønsker du at udvikle dine færdigheder og kundskaber inden for økonomi, politik og samfund? Er du politisk interesseret og ambitiøs? Og vil du gerne blive bedre til at debattere? Så er CEPOS Akademi det helt rette sted for dig. En ny ansøgningsrunde er blevet sat i gang, og du har nu muligheden for at søge ind på CEPOS Akademi – så grib chancen!

CEPOS Akademi tilbyder en unik mulighed for at blive en del af et netværk af ligesindede og ambitiøse studerende og unge fagfolk, der ønsker at lære mere om den økonomiske og politiske verden. Akademiets undervisningsmetoder fokuserer på at fremme de studerendes kritiske tænkning og evne til at anvende teoretisk viden i praksis. CEPOS Akademi tilbyder intensive kurser i frimarkedstænkning og borgerligt tankegods og ånd, der giver dig en dybere forståelse af samfundets udfordringer og muligheder. Som studerende på CEPOS Akademi vil du blive udfordret og inspireret af dygtige eksperter fra CEPOS, ledere fra erhvervslivet, debattører, direktører … – you name it! Oveni det bliver du også rigtig godt klædt på til dit næste (og måske første?) job! På akademiet bliver du nemlig ikke kun rigere på viden, men du får også en rig mulighed for at lære nye mennesker at kende og udvide dit netværk. Eksempelvis har en stor del folkevalgte gået på akademiet, og det samme har mange ansatte i ministerier og konsulenthuse, eller på forskningsgangene på universiteterne.

CEPOS Akademi blev grundlagt i 2005 af tænketanken CEPOS, og der ligges vægt på faglighed og nysgerrighed. 

Min evaluering af CEPOS Akademi

CEPOS Akademi er simpelthen fantastisk, og jeg kunne fra dag ét mærke den unikke tilgang til undervisningen. Jeg kan ærligt sige, at jeg har lært utrolig meget på rigtig kort tid. Kurserne er rigtig informative og udfordrende, men samtidig utrolig engagerende og underholdende. Man bemærker allerede fra starten, at oplægsholderne brænder for deres emne, og at de er gode til at lære fra sig – og det har de virkelig formået!

Jeg har samtidig fået et omfattende og dybere perspektiv på mit interessefelt, da akademiet har formået at kombinere teori og empiri på en spændende og inkluderende måde, og det har virkelig fanget min interesse! Det har bidraget til, at jeg føler mig meget bedre rustet til at tage aktiv del i samfundsdebatten. 

Udover det kræver det selvfølgelig ikke, at du har en samfundsvidenskabelig baggrund for at kunne følge med i akademiet. En af de mest imponerende kvaliteter ved oplægsholderne er deres evne til at tilpasse deres oplæg til folk med forskellige faglige baggrunde og erfaringer! De kommunikerer komplekse og relevante emner på en måde, der er letforståelig og engagerende for alle deltagere – og samtidig også på et højt niveau! Så hold dig ikke tilbage!

Jeg kan stærkt anbefale CEPOS Akademi til alle! 😄

Send din ansøgning

Er du interesseret, så skynd dig at sende en ansøgning med navn, CV, uddannelse, alder, karakterer, evt. anbefalinger og en uddybning af, hvorfor du er interesseret i akademiet samt hvad du selv vil kunne bidrage med for at fastholde friheden i dagens Danmark.

Dette fremsendes til akademiets kontaktperson, Stefan Kirkegaard Sløk-Madsen, på stefan@cepos.dk. Ansøgningsfristen er d. 12. juni 2023 kl. 12.00.

Undervisningen ligger i fire weekender à en gang om måneden samt et afsluttende kursus i august. Nye hold starter i september og februar. 

Læs og hør mere om akademiet her:
Læs og hør.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning! 😀

Skrevet af Nadia Nejad

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.