Sæt pris på dyr

Jeg har en umådeligt cool ungdomsveninde: storvildtsjægeren, forfatteren og digteren Natasha Illum Berg (hvis hjemmeside findes her). Jeg har altid vidst, at Natasha er langt skarpere end langt de fleste, men under min månedlige læsning af Vogue (!), fik jeg også til fulde bekræftet, at hun forstår både økonomi og natur bedre end 99 pct. af de politisk korrekte, som udtaler sig om begge dele uden som regel at have forstået nogle af dem. Her er Natashas fusion af law-and-economics analyse og World Wildlife Foundation:

"Hunting is conservationally important–the only way to make sure the animals have a future is to give them an economical value. … By shooting one animal, you ensure the lives of 10 others." ("Fear factor", Vogue, April 2005)

Sådan. To en halv sætning. Knæk og bræk.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.