Gækkebrev

En forening, der kalder sig Sammenslutningen af ansvarlige virksomheder (SAAV), driver i en annonce i Urban så meget gæk med læseren, at budskabet går fløjten. I annoncen, hvis illustration lader forstå, at danske virksomheder både er racistiske og kræver ublu virksomhedsstøtte, opfordres vi alle til at støtte Danmarks nuværende handelspolitik, som det hedder. Det er ikke klart, om der er tale om ironi, men der hentydes muligvis til, at regeringen er i lommen på virksomhederne, der alene er ude på at mele deres egen kage. Taberen er den sorte undersåt, som pryder annoncen.

Men så enkelt er det alligevel ikke.

Besøger man den hjemmeside, som SAAV henviser til, så skriver en instans, der kalder sig Global Week of Action (GWA), at frihandel ikke er løsningen for ulandene. Frihandel er ganske simpelt “katastrofalt for disse landes udvikling”, proklameres det, hvorfor SAAV eller GWA, eller hvem det nu er, agter at gøre op med denne myte en gang for alle “gennem oplysning”. Oplysning? Det minder mere om kommunikationsbrist. GWA gør grin med SAAV ? eller er det omvendt? ? men begge parter er modstandere af frihandel. SAAV findes sandsynligvis ikke, men det gør ironikerne i GWA ? eller gør de? Under rubrikken “Hvem er vi?” optræder bl.a. fagforeningen 3F, Europæisk Ungdom, Ibis, Malerforbundet og Mogens Lykketoft. Så blev man så meget klogere ? eller gør man? Selv om det ikke længere er påske, så er det kun rimeligt, at Punditokratraterne disker op med et påskeæg til den hemmelige afsender, der så til gengæld må love os at søge kommunikationsbistand.

13 thoughts on “Gækkebrev

  1. kjkhaf

    det ved jeg ikke din fucking luder jeg er 16 og bor i københavn borgtrykkervej 23 så luk røven man dit fucking gækkebrev jeg hedder mads blackkobra yoyoyoyo

    Svar
  2. bums

    hvorfor fuck kalder du pigen luder din lille bums man..hva fuck skal vi med hva du hedder og hvor du kommer fra.. din fuckinq lille nar røv

    Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.