Howards End III

Nå, Michael Howard har så taget konsekvensen og sørget for, at Tory-partiet nu vil kunne konkurrere med de danske konservative om at have flest partiledere på færrest år. (Her ser man dog også ud til at tabe.)

Det amerikanske konservative tidsskrift National Review har denne gode leder om, hvad der kunne være Toryernes fremtidige strategi, og The Guardian har med udgangspunkt i odds fra Ladbrokes en liste over de mulige partiledere. Selv ville jeg nok heppe på David Davis som det mindste af onderne (eller Michael Portillo, men mange mener tilsyneladende, at dét tog er kørt–han er ihvertfald slet ikke på listen!).

PS. Super-bloggeren Andrew Sullivan har iøvrigt denne passende kommentar til National Reviews kommentar om, at Toryerne nu bør satse på "limited government":

"So NRO now supports limited government? So why have they not blasted consistently at George W. Bush's complete abandonment of limited government and fiscal balance? As I have written before, Tony Blair's incremental increase in government spending is pure Thatcherism compared to Bush's big government explosion. Wouldn't it be great if NRO actually used the same principles it deploys against Blair and Howard against Bush? And don't give me the excuse of occasional pathetic worries about Bush's spending. If a Democrat had Bush's record, NRO's assault on him would be daily and relentless."

1 thought on “Howards End III

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.